Nieuws

 • 28 jun Vacature: Intern Marketing & Communicatie

  Vacature: Intern Marketing & Communicatie

  Ben jij een Hbo-student(-e) in het 3e of 4e jaar van je studie Marketing, Communicatie of Commerciele Economie? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarmee je kennis maakt met meerdere vlakken uit het bedrijfsleven? Wordt jij de nieuwe stagiair(e) van EARTH Concepts? 

  plus icon
 • 31 mei Avonturen in Shanghai

  Avonturen in Shanghai

  Het Chinese sprookje gaat verder! Onlangs waren Henk en Patrick op werkbezoek in Shanghai en ze kwamen terug met veel mooi nieuws en prachtige verhalen. Zo waren ze uitgenodigd om te komen eten bij klant Chop Chop Club van de beste chef van China; Paul Pairet (Ultraviolet) en schoten ze onderstaande foto. 

  Op de donderdag dat Henk en Patrick in China waren kwam EARTH ambassadeur DJ Irwan overvliegen om te draaien tijdens de uitverkochte donderdagavond in Club ASL. En als klap op de vuurpijl is ook de eerste bestelling van  Hotel W vorige week binnengekomen. Het hotel is nog niet geopend, maar is nu al 'the talk of the town'.

  plus icon
 • 31 mei Patrick in Gastologie

  Patrick in Gastologie

  Onlangs sprak Patrick met Jeannine van Gastologie magazine. Ze hadden het over jongensdromen en de gang van zaken in China. Klik hier of op onderstaande foto voor het volledige stuk! 

  plus icon
 • 31 mei You Never Drink Alone

  You Never Drink Alone

  We zijn blij om aan te kondigen dat we onlangs de samenwerking aan zijn gegaan met Deckstar entertainment (o.a. Ruben van der Meer en DJ DNS) en Temazo (o.a. Afrobros en Trobi). Al hun DJ's hebben vanaf deze zomer EARTH Water op hun rider staan. Bekijk hier het overzicht van andere deelnemende acts. 

  Bijna 3 jaar geleden zijn wij gestart met de 'EARTH Water rider actie'. Omdat wij zelf regelmatig betrokken zijn bij evenementen en dus vaak de wensen lijsten van verschillende artiesten onder ogen krijgen ontstond bij ons het idee om daar iets mee te doen. We zijn op zoek gegaan naar artiesten die bij ons passen en hebben gevraagd of zij in plaats van 'gewoon water', EARTH Water in hun artiestenrider/wensenlijst op wilden nemen. Ondertussen doen acts als Chef'Special, Michel de Hey, Roog, Dotan en vele anderen mee aan dit initiatief en drinken zijn EARTH tijdens hun optredens. 

  plus icon
 • 18 mei Purpose People

  Purpose People

  Onlangs nam Henk plaats voor de camera van MaatschapWij, een beweging bestaande uit steeds meer mensen die een positieve verandering teweeg willen brengen. Ze werken samen aan de maatschappelijke uitdagingen en vraagstukken van deze tijd. Klik HIER voor het geschreven artikel, en bekijk onderstaand filmpje voor de bewegende beelden. 

  plus icon
 • 18 mei Henk en Patrick in China

  Henk en Patrick in China

  Henk en Patrick zitten momenteel namens EARTH in China als onderdeel van de F&B handelsmissie. Het is nu 2 jaar geleden sinds de 'start' van EARTH in China en de resultaten mogen er zijn. De heren vallen van hoogtepunt in hoogtepunt en als ze weer terug zijn volgt er uiteraard een uitgebreid verslag via de nieuwsbrief 

  plus icon
 • 7 apr Curious naar Qurios?

  Curious naar Qurios?

  Qurios Bloemendaal aan Zee heeft een mooie actie om ons te blijven steunen. Bij iedere boeking doneren zij namelijk 5% aan het project: LiveBuild in Kameroen. Dus mocht je een week(end) in zo'n prachtig huisje door willen brengen, gebruik dan de code en help het project te voltooien.

  plus icon
 • 7 apr Wereld Waterdag bij het UMCG

  Wereld Waterdag bij het UMCG

  Op woensdag 22 maart was het Wereld Waterdag. De dag om even stil te staan bij de waterproblematiek in de wereld. Dit jaar waren wij bij het UMCG te gast om het verhaal van EARTH toe te lichten en dit was gelijk de kick-off van de verkoop van EARTH Water in hun restaurants. 

  plus icon
 • 28 mrt De Miljoenste Euro

  De Miljoenste Euro

  Op maandag 27 maart vierden we ons 10-jarig jubileum waarbij we stil hebben gestaan bij alle gebeurtenissen van de afgelopen 10 jaar.

  plus icon
 • 10 feb NIEUW

  NIEUW

  Degene die ons goed en nauwlettend volgt had het al kunnen zien, we zijn langzaam van look and feel aan het veranderen.

  plus icon