Nieuws

 • 7 apr Curious naar Qurios?

  Curious naar Qurios?

  Qurios Bloemendaal aan Zee heeft een mooie actie om ons te blijven steunen. Bij iedere boeking doneren zij namelijk 5% aan het project: LiveBuild in Kameroen. Dus mocht je een week(end) in zo'n prachtig huisje door willen brengen, gebruik dan de code en help het project te voltooien.

  plus icon
 • 7 apr Wereld Waterdag bij het UMCG

  Wereld Waterdag bij het UMCG

  Op woensdag 22 maart was het Wereld Waterdag. De dag om even stil te staan bij de waterproblematiek in de wereld. Dit jaar waren wij bij het UMCG te gast om het verhaal van EARTH toe te lichten en dit was gelijk de kick-off van de verkoop van EARTH Water in hun restaurants. 

  plus icon
 • 28 mrt De Miljoenste Euro

  De Miljoenste Euro

  Op maandag 27 maart vierden we ons 10-jarig jubileum waarbij we stil hebben gestaan bij alle gebeurtenissen van de afgelopen 10 jaar.

  plus icon
 • 10 feb NIEUW

  NIEUW

  Degene die ons goed en nauwlettend volgt had het al kunnen zien, we zijn langzaam van look and feel aan het veranderen.

  plus icon
 • 10 feb Even voorstellen...

  Even voorstellen...

  Wij zijn nog steeds zeer vereerd als mensen zich met ons product willen laten fotograferen door Ilja Meefout

  plus icon
 • 10 feb Donatie van TheNext Table

  Donatie van TheNext Table

  The Next Table is een onafhankelijk online reserveringssysteem voor restaurants. Transparantie, service, kwaliteit, en een vaste prijs ongeacht het aantal reserveringen. Daar draait het om bij TheNextTable.

  plus icon
 • 7 feb Verras je valentijn!

  Verras je valentijn!

  Over precies een week is het zover, Valentijnsdag 2017! Voor degenen die hun vriend of vriendin echt willen verrassen komen wij dit jaar met een unieke uitnodiging.

  Luister naar deze link. Stuur je tekst in en Jan van Veen, Mr Candlelight himself, spreekt de beste/origineelste in. Ook win je een weekend in een Qurios Sea House in de prachtige Bloemendaalse duinen.

  Stuur voor vrijdag 10 februari 12.00 uur je tekst op en wie weet spreekt Jan van Veen jouw gedicht in!

  You never drink alone.

 • 12 jan Opmerking? Laat het ons weten.

  Opmerking? Laat het ons weten.

  EARTH Concepts werkt vanaf nu samen met Whistle B, een systeem voor interne meldingen van misstanden. Hier kunt u uw opmerking anoniem doorgeven. Waarom? EARTH Concepts werken graag transparant, zowel in duurzaamheid als in communicatie. Heeft u een opmerking? Laat dit ons dan vooral weten via deze link of kijk bij het kopje “Contact” op de website.
   

  plus icon
 • 9 jan Horecava & Wineproffesional 2017

  Horecava & Wineproffesional 2017

  Deze week is het zover, tijd voor de horecabeurs van het jaar: HoReCaVa! Van 9 t/m 13 januari 2017 vindt de beurs plaats in de RAI te Amsterdam.

  Ook wij zijn hier dit jaar weer te vinden, net als op Wineproffesional, dat gelijktijdig en op dezelfde locatie plaatsvindt.
  Ben je in de buurt? Kom langs voor een EARTH Water of een EARTH Coffee! 

  Op de Horecava vind je ons bij standnr.: 12.721 en bij Wineproffesional bij standnr.: 132.

  Tot op de Horecava & Wineproffesional!

  plus icon
 • 3 jan Vacature: Intern Marketing & Communicatie

  Vacature: Intern Marketing & Communicatie

  Ben jij een Hbo-student(-e) in het 3e of 4e jaar van je studie Marketing, Communicatie of Commerciele Economie? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarmee je kennis maakt met meerdere vlakken uit het bedrijfsleven? Wordt jij de nieuwe stagiair(e) van EARTH Concepts? 

  plus icon