Nieuws

 • 22 feb Valentijns actie

  Valentijns actie

  Voor een aantal van onze relaties begon Valentijnsdag met een lekkere verrassing. Namens de EARTH familie hebben wij tientallen EARTH Chocolat Valentijns pakketjes verzonden.

  plus icon
 • 22 feb Chef'Special in AFAS Live

  Chef'Special in AFAS Live

  Het is ondertussen ruim 3 jaar geleden zijn wij de samenwerking aan zijn gegaan met Chef'Special.

  plus icon
 • 20 feb Vacature: Intern Marketing & Communicatie

  Vacature: Intern Marketing & Communicatie

  Ben jij een Hbo-student(-e) in het 3e of 4e jaar van je studie Marketing, Communicatie of Commerciele Economie? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarmee je kennis maakt met meerdere vlakken uit het bedrijfsleven? Wordt jij de nieuwe stagiair(e) van EARTH Concepts? 

  plus icon
 • 15 feb EARTH in het nieuws

  EARTH in het nieuws

  Lees hoe Patrick in Quote vertelt over zijn besluit om te vertrekken bij Heineken om ondernemer te worden van EARTH Concepts.

  plus icon
 • 15 feb Vacature

  Vacature

  Onze trouwe collega Steffanie van Vliet gaat de EARTH familie verlaten om haar haar carrière voort te zetten bij Grolsch.

  plus icon
 • 15 feb Waterproject Kameroen

  Waterproject Kameroen

  Op 9 januari heeft Eva Boeree, van de organisatie Livebuild, samen met haar collega’s Emilia en Eyole een bezoek gebracht aan het Kasema project te Kameroen.

  plus icon
 • 6 feb Vacature Account Manager Horeca regio Zuid

  Vacature Account Manager Horeca regio Zuid

  EARTH Concepts is een jonge, sterk groeiende, gedreven onderneming (social enterprise) die streeft naar een leidende rol in het premium segment van mineraalwater en biologische koffie en thee met de merken EARTH Water, EARTH Coffee, EARTH Tea en Van Kempen Fruitsappen We onderscheiden ons niet alleen door onze snelle en informele manier van werken maar ook door onze maatschappelijke rol. Door 100% van onze netto winst aan waterprojecten te doneren, dragen wij bij aan de oplossing van de wereldwijde waterproblematiek. Sinds onze oprichting hebben we ruim 1,2 miljoen euro weten te doneren.

  plus icon
 • 30 jan Eurosonic Noorderslag

  Eurosonic Noorderslag

  De grootste conferentie en showcase op het gebied van popmuziek staat weer voor de deur.

  plus icon
 • 30 jan Horecava & Wine professional

  Horecava & Wine professional

  De stofwolken bij de RAI zijn weer opgetrokken en we kunnen terugkijken op een aantal hele mooie beursdagen op de Horecava en Wineprofessional.

  plus icon
 • 30 jan Home of Hope China

  Home of Hope China

  Zoals je als lezer van deze nieuwsbrief waarschijnlijk hebt meegekregen zijn Henk en Patrick regelmatig in China te vinden.

  plus icon