Nieuws

 • 10 okt BBB Maastricht

  BBB Maastricht

  Na het succes tijdens Gastvrij Rotterdam staan we deze dagen ook op de BBB Maastricht met onze Showroom on tour.

  plus icon
 • 10 okt Laatst in China...

  Laatst in China...

  Onze week in China was er een van uitersten. Na verbluft te zijn door het waanzinnig mooi ingerichte W hotel in Shanghai, door naar een project in de Hebe provincie.

  plus icon
 • 10 okt EARTH ambassadeur Chef'Special neemt donatie Ziggo Dome in ontvangst

  EARTH ambassadeur Chef'Special neemt donatie Ziggo Dome in ontvangst

  Chef'Special, ambassadeur van EARTH Water, kan bekend maken dat zij een donatie van € 25.000,- hebben mogen ontvangen van de Ziggo Dome.

  plus icon
 • 21 sep Water&Wine; 2017

  Water&Wine; 2017

  Vrijdag 20 oktober is al weer zover! De 4e Water&Wine, tijdens ADE, in het Tropenmuseum. Ook dit jaar hebben we weer een mooie lijst met DJ's die de muziek zullen verzorgen. 

  plus icon
 • 21 sep Weer eens iets anders...

  Weer eens iets anders...

  Deep House Yoga gaat terug naar de oorsprong van yoga. Deep House komt uit de urban clubs en is opgericht door kunstenaars als Booka Shade, Paul Kalkbrenner en Oliver Koletzki.

  plus icon
 • 21 sep

  "We didn't come to fit in, we came to stand out."

  Het motto van label KRUGANG.

  plus icon
 • 20 sep Gastvrij Rotterdam 2017

  Gastvrij Rotterdam 2017

  Gastvrij Rotterdam zit er weer bijna op en we kunnen nu al spreken van een goed verlopen beurs. Veel nieuwe en oude relaties mogen ontvangen op onze gezamenlijke stand met Tovari. 

  plus icon
 • 30 aug EARTH en Syrco Bakker

  EARTH en Syrco Bakker

  Op 27 en 28 september reizen wij samen met Syrco Bakker van Restaurant Pure C af naar Beijing waar hij 2 dagen aan de slag gaat als gast-chef van Conrad Bejing en 29 Grill. 

  plus icon
 • 25 aug Gastvrij Rotterdam

  Gastvrij Rotterdam

  Van maandag 18 t/m woensdag 20 september vindt de 5e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Ahoy. Wij zijn uiteraard dit jaar ook weer aanwezig op de beurs met een stand. Tevens heeft Gastvrij een EARTH Water flesje in hun eigen ontwerp voor alle bezoekers!  

  Net als voorgaande jaren maken Gastvrij en EARTH de donatie van de vakbeurs bekend tijdens de borrel op dinsdagavond. Het bedrag komt ten goede aan onze projecten in Kameroen in samenwerking met LiveBuild. 

 • 28 jun Vacature: Intern Marketing & Communicatie

  Vacature: Intern Marketing & Communicatie

  Ben jij een Hbo-student(-e) in het 3e of 4e jaar van je studie Marketing, Communicatie of Commerciele Economie? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarmee je kennis maakt met meerdere vlakken uit het bedrijfsleven? Wordt jij de nieuwe stagiair(e) van EARTH Concepts? 

  plus icon