VACATURE: Administratief medewerk(st)er ongeveer 20 uur per week

EARTH
EARTH Concepts is een jonge, sterk groeiende, gedreven onderneming (social enterprise) die streeft naar een leidende rol in het premium segment van mineraalwater, biologische koffie en thee met de merken EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea. We onderscheiden ons niet alleen door onze snelle en informele manier van werken maar ook door onze maatschappelijke rol. Door 100% van onze nettowinst aan projecten te doneren, dragen wij bij aan de oplossing van de wereldwijde waterproblematiek. Sinds onze oprichting hebben we al 1,2 miljoen euro weten te doneren.

Sinds kort werken wij ook samen met Van Kempen Fruitsappen. Van Kempen fruitsappen is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en maakt pure sappen in verschillende smaken speciaal voor de horeca. Naast het feit dat zij bij de productie zo natuurlijk en zorgvuldig mogelijk te werk gaan is ervoor gekozen om voor iedere verkochte tray een boom te planten in gebieden die zijn getroffen door ontbossing.

Functieomschrijving

Wij zoeken een administratief medewerker voor ons hoofdkantoor in Amsterdam Zuid-Oost. Als administratief medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van structuur en ervoor zorgen dat je collega’s niets ontbreekt. Jij hebt organisatorische skills en ziet verbeterkansen in ons bedrijf, zo ontwikkel je jezelf en til je onze documentatie en administratie naar een hoger niveau. Concrete werkzaamheden zijn.

  • Facturatie beheer
  • Het bijhouden en doorgeven van orders aan onze groothandels
  • Onze contacten met China en Dubai onderhouden
  • Ondersteuning van onze buitendienst
  • Officemanagement/ gastvrouw

Wie ben jij?

Jij hebt een hands-on-mentaliteit, kunt het overzicht houden terwijl er veel verschillende taken op je liggen te wachten en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent flexibel, sociaal en niet bang om jezelf te zijn en te laten horen.

Beheersing van de Engelse taal is een must in taal en schrift omdat je ook contact hebt met onze partners in China en Dubai. Kennis van Excel en andere Microsoft Office programma’s is een vereiste. Mocht je ervaring hebben met het Adobe pakket dan is dat mooi meegenomen.

Wij bieden:

We bieden een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring. Het betreft een parttimefunctie van +/-  20 uur in de week verdeeld over 5 dagen. Je werkt binnen een klein, enthousiast team waarbij een sterk teamgevoel aanwezig is. De startdatum is bij voorkeur 1 mei.

Reageren op deze vacature kan door een mail te sturen met een motivatie waarom jij bij EARTH Concepts wilt werken en uiteraard je cv naar vacature@earthwater.nl o.v.v. sollicitatie Administratief medewerker. Reageren kan uiterlijk tot 1 april 2018.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin