Vacature: Office Manager

Wij zoeken per 1 augustus (maar eerder mag ook) een OFFICE MANAGER voor ons hoofdkantoor in Amsterdam Zuid-Oost. Als Office Manager ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Je bent de “back-bone” van de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van structuur. Jij hebt organisatorische skills en ziet verbeterkansen in ons bedrijf. Zo ontwikkel je jezelf en breng je onze documentatie, administratie en logistiek naar een hoger niveau. Concrete werkzaamheden zijn het factureren van leveringen, het begeleiden van orders, voorraad beheer, ondersteuning van de buitendienst, contact met groothandels/klanten/consumenten, export naar China en Dubai en nog veel meer.

Je hebt een hands-on-mentaliteit, kunt het overzicht houden terwijl er veel verschillende taken op je liggen te wachten en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent pro-actief, flexibel, sociaal en niet bang om jezelf te zijn en jezelf te laten horen.

Beheersing van de Engelse taal is een pré omdat je ook contact hebt met onze partners in China en Dubai. Ook geldt dat voor kennis van Excel en andere Microsoft Office programma's. Mocht je ervaring hebben met het Adobe pakket en/of EDI dan is dat mooi meegenomen.

Reageren op deze vacature kan door een mail te sturen met een motivatie waarom jij bij EARTH Concepts wilt werken, en uiteraard je CV naar info@earthwater.nl o.v.v. sollicitatie office manager.

Reageren: hoe eerder hoe beter! We vragen flexibiliteit, en dat mag je ook van ons verwachten in de vorm van werktijden en dagen (wel minimaal 3 dagen op kantoor aanwezig)

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin