GOSTO

GOSTO brengt je naar plekken die je denkt te kennen, terwijl je er nog nooit bent geweest.

Roel GOSTO Vermeer is zanger, multi-instrumentalist, songwriter en producer en vertoont zijn zelf geschreven en geproduceerde tracks onder zijn tweede moedernaam GOSTO.

Geïnspireerd door reizen, chaos en liefde, en artiesten als Flying Lotus, James Blake, Thom Yorke en Jeff Buckleyzoekt hij de dunne lijn tussen pompende elektronische muziek en intiem akoestisch samenspel op.

Met zijn warme, meeslepende en bezielde zang belichaamd hij een geheel nieuw geluid, waarbij de beats gruizig, donker en kleurrijk zijn en samengesmolten worden tot een soulvolle dub trip-hop sound.

Na de release van zijn debuut EP in juni 2014 speelde GOSTO support shows voor Oscar & The Wolf, Thomas Azier en How To Dress Well. De band was live te horen op 3FM, Radio 6, 3voor12 Radio en de EP en 1e single Sold bleven niet onopgemerkt bij blogs als 22Tracks, DJ Broadcast, Noisey en The Daily Indie.

Ook buiten de grenzen wordt GOSTO omarmd door verschillende media in onder meer België, Zweden, Duitsland en Frankrijk.

Eind 2014 bracht GOSTO een remix EP uit (met o.a. K15) en de track Chainless (inclusief videoclip), waarna een optreden op het Belgische showcase festival Glimps volgde.

In januari 2015 speelde band overtuigende shows op Eurosonic/Noorderslag festival in Groningen.

De onlangs uitgebrachte single My Bad is de eerste single van de nieuwe EP Coloured Silhouettes.

De komende maanden is GOSTO te bewonderen door het hele land tijdens zijn tour en op verschillende festivals.