WE STOPPEN ERMEE!

We gaan stoppen met het produceren en verkopen van 5 miljoen plastic flesjes per jaar, goed voor 50% van onze omzet.

We hebben heel lang geroepen dat wij niet verantwoordelijk voor het plastic afval zijn, maar de eindgebruiker. Dit met suggesties voor hogere boetes, statiegeld en meer recyclebakken. Maar uiteindelijk begint een beter milieu niet alleen bij jezelf, maar ook bij de producent. Dus als je de kans hebt om iets te veranderen, doe dat dan. Als er geen plastic is, kan dat namelijk ook niet weg worden gegooid.

Toen we 15 jaar geleden begonnen met doneren van 100% van de nettowinst waren er veel mensen die ons voor gek verklaarden. Inmiddels hebben we ruim €1,5 miljoen gedoneerd aan waterprojecten in Azië en Afrika. En ook nu nemen we een sprong voorwaarts. En het voelt weer goed. Wij hebben ook kinderen, en we willen ook een goede voorouder zijn. Er is tenslotte maar één EARTH.

Scroll verder voor een geweldig alternatief. Glazen flessen en de nieuwste Tetra Top verpakking.

 

Er is maar een EARTH

De afgelopen 14 jaar hebben wij geweldige projecten en initiatieven mogen ondersteunen. Dankzij de ontwikkeling die wij door hebben gemaakt zijn we nu dan echt in de positie om een grote stap te nemen en te stoppen met alle verpakkingen. Zo dragen wij er aan bij om de aarde weer een stukje beter te maken en haar beter achter te laten voor de kinderen en de generaties na ons.

 

EARTH bedankt strijders

De afgelopen weken zijn wij op pad gegaan om mensen die ons de afgelopen jaren scherp hebben gehouden op het gebied van duurzaamheid te verrassen met één van onze laatst geproduceerde plastic verpakkingen.

In de eerste serie gingen we langs bij Danny Dammam (directeur Ziggo Dome), Lucas Schopman (directeur Ambassade Hotel) en Kees Klomp (oprichter Thrive Institute).

EARTH Water verpakkingen

Wij lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheid voor de toekomst en de planeet. Daarom kiezen wij voor de meest duurzame productie en verpakkingen voor ons water, koffie en thee. Ons mineraalwater wordt onttrokken uit kleine waterbronnen.

Over ons

In 2004 kwam Patrick het "water voor water" concept tegen. 100% van de netto winst werd gedoneerd aan waterprojecten op plekken waar dit hard nodig is. Geinspireerd en gemotiveerd om de wereld te helpen besloot hij zijn baan bij Heineken op te zeggen en benaderde hij Henk Witteveen om ambassadeur te worden. Die wilde echter geen ambassadeur worden, maar hij wilde juist samen aan EARTH bouwen.

Zes maanden later stonden ze op Schiphol voor de lancering. Ondertussen is EARTH uitgegroeid tot een enterprise die water, koffie en thee verkoopt voor een goed doel. Sinds de oprichting is er al meer dan €1.500.000 gedoneerd aan waterprojecten in Azie en Afrika. En.. the story continues.

Wij doen wat we beloven

Jij helpt anderen door EARTH producten te verkopen. Wij doneren 100% van de nettowinst aan waterprojecten. Mede met de hulp van onze partners, is er reeds een bedrag van €1.508.063,75 beschikbaar gesteld aan waterprojecten in Afrika en Azië.

EARTH bestellen

EARTH Water is nagenoeg bij iedere groothandel in Nederland te verkrijgen. De EARTH Coffee en Tea producten zijn te bestellen via onze partner Mocca d'Or. Zijn we onverhoopt niet beschikbaar bij jouw leverancier, wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan hieronder contact met ons op.

EARTH Concepts: You Never Drink Alone.

Contact formulier