EARTH Water & ... Er staan mooie samenwerkingen op de agenda!

Perfect Serve Barshow - 25 en 26 mei 2015
Voor de tweede keer wordt de Perfect Serve Barshow gehouden. Met meer dan 30 merken, seminars uit 9 verschillende landen in de wereld, cocktailwedstrijden en perfect geserveerde cocktails is dit hét evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in de bar en cocktailindustrie.

Asperges in de Akker - 30 mei t/m 10 juni 2015
Tijdens de zesde editie van Asperges in de Akker wordt er samengewerkt met EARTH Water. “Daarom willen we ook graag twee Aspergediners (ter waarde van € 220) verloten onder alle mensen die EARTH Water steunen. Zo maakt u kans op een fantastische avond uit!” vertelt organisator Maarten Beuningh van zMaakt! catering & evenementen. 

Taste Amsterdam - 4 t/m 7 juni 2015
Stel je eens voor: 'Foodie heaven', daar waar door de beste Nederlandse en internationale chef-koks verrukkelijk gekookt wordt. Daar mag EARTH Water natuurlijk niet ontbreken!

WINNEN!
Voor elk evenement mogen we twee kaarten weggeven, wil je kans maken op deze kaarten stuur dan een mail naar winnen@earthwater.nl en vermeld in deze mail welk evenement je niet mag missen! * Voor 20 mei 2015 ontvangen de winnaars per e-mail bericht.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin