Nieuws

 • 12 jul Nominatie Rocket Award

  Nominatie Rocket Award

  De directie van Boozt24 (voorheen Trefi) heeft ons genomineerd voor de Boozt24 Rocket Award 2018. De organisatie rijkt eenmaal per jaar deze award uit aan haar snelst groeiende en bijzondere klant. 

  De directie hier over: " Het bedrijf heeft met deze filosofie de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Dit in combinatie met een gezonde financiële positie geeft Earth een plekje tussen de laatste drie genomineerden."

  plus icon
 • 11 jul Even voorstellen: Chris

  Even voorstellen: Chris

  Onlangs is Chris Blouw bij ons gestart met zijn stage. Hij is eerste jaars IEM student in Amsterdam. Naast zijn opleiding heeft Chris een eigen Foodtruck genaamd Mr. Smooth. De naam zegt het al: een truck met smoothies. Ze serveren voornamelijk gezonde happen en sappen zoals smoothies, (slowjuice)sappen, jonge kokosnoten en versfruitbekers. Voor het bereiden van de smoothies en sappen gebruiken ze o.a. sparkling EARTH Water om af te toppen voor een knisperend bruisende bite! 

  plus icon
 • 10 jul Insta Take over: DJ Irwan

  Insta Take over: DJ Irwan

  Na Worthy de Jong van het Nederlands Basketbal team neemt DJ Irwan dit weekend ons Instagram account over! Zorg dat je zowel ons als Irwan volgt en een kijkje achter de schermen in zijn met veel optredens gevulde weekend krijgt! 

  plus icon
 • 9 jul Wat gebeurt er met de winst?

  Wat gebeurt er met de winst?

  We horen vaak: 'Maar wat doen jullie nu eigenlijk met de winst?'. Een goed voorbeeld is hoe we dit in China doen. We zijn nu al een tijd bezig met het verkopen van water en koffie in China. Het mooie hier van is dat alle winst die behaald wordt uit de verkoop van water in dit land ook direct gebruikt wordt voor projecten in het land.

  plus icon
 • 6 jul Instagram take over

  Instagram take over

  Tijdens de interlandweek nam basketbal speler Worthy de Jong ons Instagram account een paar dagen over. 

  plus icon
 • 4 jul Win een lunch bij Brasserie Ambassade

  Win een lunch bij Brasserie Ambassade

  Mooi nieuws. Brasserie Ambassade is nu, naast ontbijt en diner, ook geopend voor lunch. Ze zijn nu 7 dagen per week open van 12.00 - 15.00 uur.

  Wij onderhouden al jaren warme banden met het prachtige Ambassade Hotel en Brasserie dus we zijn blij dat we samen een mooie prijs weg kunnen geven via onze Facebook pagina.

  Maak kans op een 3-gangen lunch voor 2 personen met een fles EARTH water en een kop EARTH koffie bij Brasserie Ambassade aan de Herengracht in centrum Amsterdam!

  plus icon
 • 2 jul EARTH Chocolate introductie

  EARTH Chocolate introductie

  Ja ja, het is zo ver. De 4 smaken zijn bepaald en de repen zijn klaar. De eerste reacties zijn overweldigend.

  De planning is dat we de repen in september gaan leveren. Mocht je een idee willen hebben wat Chocolade maken (en eten) allemaal te weeg brengt, kijk dan alvast naar dit filmpje van Luc van Choxplore.

  Klik HIER om te kijken.

  plus icon
 • 1 jul Even voorstellen & afscheid

  Even voorstellen & afscheid

  Volgende week start Stijn Verkoelen bij EARTH! Stijn begint per juli als account manager Zuid-Nederland. Hij heeft hiervoor gewerkt bij Coca-Cola en Red Bull. Check HIER zijn LinkedIn pagina.

  Zijn voorganger Mike Rijvers is kort werkzaam bij ons geweest, maar kreeg vlak na het tekenen van zijn contract bij EARTH de aanbieding om te starten met zijn eigen restaurant - El Patio in Breda. Een kans die je natuurlijk niet kan laten lopen en die wij Mike van harte gunnen. 

  plus icon
 • 29 jun Duurzaam karton

  Duurzaam karton

  Duurzaam karton

  De Plastic Soup-discussie is al jaren op gang en ook de laatste tijd komt er weer veel voorbij. Dit is ook een vraagstuk waar wij ons al sinds dag 1 mee bezig houden. Tijdens het schrijven van een stuk over onze Tetra verpakkingen kwamen we veel (leuk) oud materiaal tegen. Zo ook de registratie van ons eerste bezoek aan de fabriek die onze Tetra verpakkingen produceert. Dit alles gepresenteerd door EARTH-vriendin vanaf dag 1: Mirjam. 

  En zeg nu eerlijk; Henk en Patrick zijn toch niets veranderd?

   

  plus icon
 • 26 jun Verantwoorde Roze Koeken

  Verantwoorde Roze Koeken

  Soms kom je via via erg leuke dingen tegen die je gewoon even wilt delen. Een vriend van EARTH is de afgelopen tijd druk bezig geweest met 'plant-based Roze Koeken. Wij hebben al geproefd en waren zeer onder de indruk. Check het HIER zelf zouden wij zeggen. 

  plus icon