Nieuws

 • 9 jan Even voorstelen: Henk Martin

  Even voorstelen: Henk Martin

  We zijn blij om te melden dat Henk Martin (handige naam) onderdeel is geworden van ons mooie team. Hij gaat zich richten op retail en out of home. Naast water, heeft hij ook een rijke kennis van wijnen. En dat is dan weer mooi voor de jaarlijkse Water en Wijn in oktober. Henk is ook te bewonderen op de Horecava stand en wordt alvast vrienden met hem op LinkedIn!

  plus icon
 • 5 jan Artikel in High Profile Events magazine

  Artikel in High Profile Events magazine

  Henk ging in gesprek met de mensen van High Profile en daar rolde dit prachtige artikel uit!

  Klik HIER om te lezen.

  plus icon
 • 3 jan Horecava 2024

  Horecava 2024

  Uiteraard staan we ook in 2024 weer op de HORECAVA. En niet alleen, maar met het hele Mocca D’or TEAM, net als vorig jaar. U vindt ons op stand 12.704

  Als je op een beurs staat is het ook altijd mooi als je wat nieuws te melden hebt. En dat hebben we..

  plus icon
 • 31 okt 100% Seksvrij Water?

  100% Seksvrij Water?

  Simavi en EARTH Water kondigen '100% Seksvrij Water' aan om aandacht te vragen voor vrouwen in de watercrisis.

  plus icon
 • 25 sep Nieuwe donatie aan LiveBuild

  Nieuwe donatie aan LiveBuild

  Onlangs hebben we, samen met de Wilde Ganzen, 50.000 euro mogen doneren aan LiveBuild, onze vaste partner in Kameroen.

  Daar wordt de laatste hand gelegd aan een systeem bij Beautown waar we water vervoeren van de bron op de berg naar beneden, waar de dorpjes zijn.

  Scheelt de dorpelingen elke dag een wandeltocht van rond de 10 kilometer.

   

  plus icon
 • 21 nov Artivist donatie aan Simavi

  Artivist donatie aan Simavi

  Zoals je wellicht meegekregen hebt zijn wij afgelopen zomer, in samenwerking met Niels van Weerdenburg, gestart met Artivist. Een platform dat kunst combineert met de SDG doelen. Voor doel 6 - schoon drinkwater & sanitatie voor iedereen - is er de afgelopen tijd kunst verkocht dat geïnspireerd is op dit onderwerp.

  plus icon
 • 21 nov Chef'Special in de Ziggo Dome

  Chef'Special in de Ziggo Dome

  Onlangs kondigde Chef’Special een groot concert in de Ziggo Dome aan. Voor hun 15-jarig jubileum keren ze weer terug in deze roemruchte locatie om maar liefst 17.000 mensen te laten genieten van hun optreden op 29 april.

  plus icon
 • 21 nov Even voorstellen: Thomas

  Even voorstellen: Thomas

  Deze maand is Thomas van Amerom bij ons begonnen als account manager. Thomas heeft jarenlang ervaring opgedaan in de horeca en tevens geruime tijd in Amerika gewoond. We zijn blij dat hij nu onderdeel is van ons team, en ook via deze weg willen wij hem van harte welkom heten bij EARTH Concepts! We kijken er naar uit om samen mooie dingen te doen. Welkom Thomas!

  plus icon
 • 28 okt Weer 50.000 euro voor Kameroen/Live Build

  Weer 50.000 euro voor Kameroen/Live Build

  EARTH x HelloPrint

  We kijken wederom terug op een super geslaagde editie van Water & Wine. 1000 relaties/vrienden/familieleden van onze partners en ons kwamen samen tijdens een 7 uur durend spektakel in de Marmeren Hal van het KIT. Lachende mensen, super DJ’s, heerlijk eten en de fijnste wijnen van Montes.

  plus icon
 • 16 sep

  Vacature: Salesbaas

  Gaan Pat en Henk stoppen? Echt niet, maar we zijn wel op zoek naar een salesbaas die de potentie heeft om door te groeien naar eindbaas om het maar even populair te verwoorden. Check onze vacature en misschien ben je nieuwsgierig hoe dat allemaal precies zit. Neem dan vooral contact met ons op!

  plus icon