Nieuws

 • 25 sep Nieuwe donatie aan LiveBuild

  Nieuwe donatie aan LiveBuild

  Onlangs hebben we, samen met de Wilde Ganzen, 50.000 euro mogen doneren aan LiveBuild, onze vaste partner in Kameroen.

  Daar wordt de laatste hand gelegd aan een systeem bij Beautown waar we water vervoeren van de bron op de berg naar beneden, waar de dorpjes zijn.

  Scheelt de dorpelingen elke dag een wandeltocht van rond de 10 kilometer.

   

  plus icon
 • 21 nov Artivist donatie aan Simavi

  Artivist donatie aan Simavi

  Zoals je wellicht meegekregen hebt zijn wij afgelopen zomer, in samenwerking met Niels van Weerdenburg, gestart met Artivist. Een platform dat kunst combineert met de SDG doelen. Voor doel 6 - schoon drinkwater & sanitatie voor iedereen - is er de afgelopen tijd kunst verkocht dat geïnspireerd is op dit onderwerp.

  plus icon
 • 21 nov Chef’Special in de Ziggo Dome

  Chef’Special in de Ziggo Dome

  Onlangs kondigde Chef’Special een groot concert in de Ziggo Dome aan. Voor hun 15-jarig jubileum keren ze weer terug in deze roemruchte locatie om maar liefst 17.000 mensen te laten genieten van hun optreden op 29 april.

  plus icon
 • 21 nov Even voorstellen: Thomas

  Even voorstellen: Thomas

  Deze maand is Thomas van Amerom bij ons begonnen als account manager. Thomas heeft jarenlang ervaring opgedaan in de horeca en tevens geruime tijd in Amerika gewoond. We zijn blij dat hij nu onderdeel is van ons team, en ook via deze weg willen wij hem van harte welkom heten bij EARTH Concepts! We kijken er naar uit om samen mooie dingen te doen. Welkom Thomas!

  plus icon
 • 28 okt Weer 50.000 euro voor Kameroen/Live Build

  Weer 50.000 euro voor Kameroen/Live Build

  EARTH x HelloPrint

  We kijken wederom terug op een super geslaagde editie van Water & Wine. 1000 relaties/vrienden/familieleden van onze partners en ons kwamen samen tijdens een 7 uur durend spektakel in de Marmeren Hal van het KIT. Lachende mensen, super DJ’s, heerlijk eten en de fijnste wijnen van Montes.

  plus icon
 • 16 sep

  Vacature: Salesbaas

  Gaan Pat en Henk stoppen? Echt niet, maar we zijn wel op zoek naar een salesbaas die de potentie heeft om door te groeien naar eindbaas om het maar even populair te verwoorden. Check onze vacature en misschien ben je nieuwsgierig hoe dat allemaal precies zit. Neem dan vooral contact met ons op!

  plus icon
 • 3 mei Vacature: Intern Marketing & Communicatie

  Vacature: Intern Marketing & Communicatie

  Ben jij een Hbo-student(-e) in het 3e of 4e jaar van je studie Marketing, Communicatie of Commerciele Economie? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarmee je kennis maakt met meerdere vlakken uit het bedrijfsleven? Wordt jij de nieuwe stagiair(e) van EARTH Concepts? 

  plus icon
 • 20 apr EARTH Winner beste introducties 2021

  EARTH Winner beste introducties 2021

  Out.of.Home Shops heeft de winnaars van de Beste Introducties 2021 bekendgemaakt. De genomineerde producten zijn door een vakjury beoordeeld, en uiteindelijk zijn er 17 winnaars gekozen, waaronder EARTH Concepts. Het betreft de ultieme waardering van producten en concepten die in de periode 2021 in het buitenhuiskanaal zijn geïntroduceerd.

  plus icon
 • 3 mrt Livebuild update

  Livebuild update

  In één van de laatste nieuwsbrieven van vorig jaar kondigden we aan dat we samen met Livebuild het waterproject in Buea Town (Kameroen) supporten. Ondertussen gebeuren er daar mooie dingen voor de ruim 15.000 inwoners van de stad. Zo is de bouw van de kranen inmiddels begonnen, en zijn er grote stukken gebied afgezet om de constante kwaliteit van het grondwater te waarborgen. Het zal dus niet lang meer duren voor de mensen niét meer in de rij hoeven te staan voor de kleine drinkwaterkranen of afhankelijk zijn van het kopen van water in jerrycans.

   

  plus icon
 • 25 feb Support Oekraïne

  Support Oekraïne

  Met lede ogen zien wij de huidige situatie in Oekraïne aan. Daarom willen we ons bereik met deze nieuwsbrief ook gebruiken om hier aandacht voor te vragen. Check via de sites van Help Ukraine Emergency AppealGiro555 en Rode Kruis Oekraïne meer informatie en de mogelijkheid om de Oekrainers te ondersteunen.

  plus icon