Schenk EARTH en red levens

Wij zijn EARTH Concepts, en zoals je wellicht al weet, houden wij ons bezig met de verkoop van Water, Koffie en Thee in hotels, restaurants, speciaalzaken én op beurzen, festivals en meer. Dit doen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen; we doneren namelijk 100% van onze nettowinst aan waterprojecten in Afrika en Azie. Lees alles over hoe jij EARTH producten kan bestellen.

Water, koffie en thee

Wij lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheid voor de toekomst en de planeet. Daarom kiezen wij voor de meest duurzame productie en verpakkingen. Ons mineraalwater wordt onttrokken uit kleine waterbronnen, onze thee wordt MVO geproduceerd en de koffieboeren waar wij mee samenwerken hebben het goed.

Over ons

In 2004 kwam Patrick het "water voor water" concept tegen. 100% van de netto winst werd gedoneerd aan waterprojecten op plekken waar dit hard nodig is. Geinspireerd en gemotiveerd om de wereld te helpen besloot hij zijn baan bij Heineken op te zeggen en benaderde hij Henk Witteveen om ambassadeur te worden. Die wilde echter geen ambassadeur worden, maar hij wilde juist samen aan EARTH bouwen.

Zes maanden later stonden ze op Schiphol voor de lancering. Ondertussen is EARTH uitgegroeid tot een enterprise die water, koffie en thee verkoopt voor een goed doel. Sinds de oprichting is er al meer dan €1.800.000 gedoneerd aan waterprojecten in Azie en Afrika. En.. the story continues.

Wij doen wat we beloven

Jij helpt anderen door EARTH producten te verkopen. Wij doneren 100% van de nettowinst aan waterprojecten. Mede met de hulp van onze partners, is er reeds een bedrag van €1.929.948 beschikbaar gesteld aan waterprojecten in Afrika en Azië.

Voor elke gelegenheid een verpakking

EARTH Friends

Veel mooie en talentvolle mensen verbinden zich aan EARTH Concepts. Van de beste chefs van de wereld, tot cocktailshakers, barista's en vele artiesten. Klik hier om onze ambassadeurs te bekijken!

 

EARTH bestellen

EARTH Water is nagenoeg bij iedere groothandel in Nederland te verkrijgen. De EARTH Coffee en Tea producten zijn te bestellen via onze partner Mocca d'Or. Zijn we onverhoopt niet beschikbaar bij jouw leverancier, wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan hieronder contact met ons op.

EARTH Concepts: You Never Drink Alone.

Contact formulier