Home slide 3
Home slide 9
Home slide 7
Home slide 8
Home slide 1
Home slide 2
Home slide 4
Home slide 5
Home slide 6
Home slide 10
you never drink alone

EARTH Concepts

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je onze producten: EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea wilt drinken. 100% van de nettowinst die we realiseren met de verkoop van deze producten, dragen we namelijk af om waterprojecten te financieren. We investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus onze producten en help mee om schoon drinkwater te creëren.

EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van € 1.243.489 kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd.

Van Kempen Fruitsappen

Sinds 2018 is EARTH Concepts ook leverancier van Van Kempen Fruitsappen.

Een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring maakt pure sappen in verschillende smaken speciaal voor de horeca. Naast het feit dat zij bij de productie zo natuurlijk en zorgvuldig mogelijk te werk gaan is er voor gekozen om voor iedere verkochte tray een boom te planten in gebieden die zijn getroffen door ontbossing.

Earth rider actie

Meer dan 100 artiesten wijzen de zalen, festivals en party-organisatoren  op het feit dat ze op een eenvoudige manier kunnen bijdragen aan de oplossing voor het wereldwijde waterprobleem. Dit doen zij eenvoudig weg door EARTH Water in hun hospitaltiy rider (wensenlijst) op te nemen. EARTH Water staat 100% van de nettowinst af aan waterprojecten in Azië en Afrika en op deze manier wordt dit bericht door de artiesten gedeeld.

plus icon