Even voorstellen: Mell Tierra

EARTH Water werkt samen met veel ambassadeurs, die allemaal hun reden hebben om te kiezen voor ons water. Deze keer spraken we Mell Tierra over wie hij is, waarom hij voor EARTH Water gekozen heeft en wat zijn toekomstplannen zijn.

Mell Tierra is bekend om zijn energieke DJ optredens in binnen- en buitenland. Verder is hij bekend door zijn releases op labels al Spinnin, Revealed, Armada & Flamingo Records. Mell Tierra heeft iedere week meerdere boekingen en omschrijft zichzelf als een perfectionist met een grote passie voor muziek.

Zijn eerst buitenland boeking in november 2012 in Sint Petersburg Rusland was één van zijn hoogtepunten. Verder staat in de top drie zijn 3-track EP op het label van Hardwell Releaved Recordings en zijn optreden op Tomorrowland in 2014, allemaal momenten waar Mell Tierra trots op is.

‘Toen ik hoorde waar EARTH Concepts zich allemaal mee bezig hield, hoefde ik hier niet lang over na te denken!’

EARTH Water

Via zijn boekingskantoor Dedicated Bookings werd Mell Tierra benaderd om EARTH Water in zijn rider op te nemen. Nadat hij zich ingelezen had was de keuze snel gemaakt. ‘Voor ons is zuiver drinkwater vanzelfsprekend, maar helaas op een hele hoop andere plekken in de wereld niet. Daarom vind ik EARTH Water een bijzonder goed en nobel initiatief om hier een steentje aan bij te dragen en werk ik hier graag aan mee!.’ Mell merkt vooral de laatste maanden dat hij steeds vaker flesjes of pakjes EARTH Water tijdens zijn optreden krijgt.

De toekomst

De komende tijd staat Mell Tierra op verschillende evenementen in Nederland en België. Daarnaast blijft hij altijd te vinden op zijn SoundClound waar je al zijn laatste tracks en livesets kan vinden. Klik hier voor zijn account.

Momenteel reist de beste man de wereld al rond en heeft hij wekelijks meerdere boekingen door heel het land. Met de releases die eraan zitten te komen gaat het op zeker gebeuren dat hij vaker in het buitenland dan in Nederland te vinden is! Voor meer informatie, kijk ook op zijn website

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin