10 okt BBB Maastricht

BBB Maastricht

Na het succes tijdens Gastvrij Rotterdam staan we deze dagen ook op de BBB Maastricht met onze Showroom on tour.

Op standnummer FF.444 kunt u kennis maken met de producten van TOVARI, EARTH en Hermit - Dutch Coastal Gin. Lars Kwekkeboom zal u daar te woord staan

Bent u meer geïnteresseerd in EARTH Coffee en Tea en onze samenwerking met Mocca d'Or dan kunt u terecht op standnummer FF.600 Daar kunt u vragen naar Steffanie van Vliet.

Tot op de BBB!

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

4 okt BBB Maastricht

BBB Maastricht

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig bij de oudste horecavakbeurs van Nederland: BBB Maastricht. Op 10, 11 & 12 oktober worden de beurshallen van het MECC gevuld en maken deelnemers van de beurs zich op voor de toekomst. In het Food Forest zijn wij deze dagen samen met Mocca D'Or te vinden op stand FF600-610.

Ben je in de buurt, kom gerust langs! 

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

23 sep BBB Maastricht

BBB Maastricht

Van 5 t/m 7 oktober staat Maastricht in het teken van de 61ste editie van BBB, de bourgondische horecavakbeurs. BBB staat garant voor innovatieve producten, interessante activiteiten, inspirerende vakgenoten en Limburgse gastvrijheid.

Deze editie zijn wij wederom samen met onze collega's van Mocca d'Or aanwezig om je te ontvangen op onze stand voor een EARTH Water, EARTH Coffee. Mocht je aanwezig zijn hopen wij je te zien bij standnummer N.370.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin