EARTH Bedankt strijders

De afgelopen weken zijn wij op pad gegaan om mensen die ons de afgelopen jaren scherp hebben gehouden op het gebied van duurzaamheid te verassen met 1 van onze laatst geproduceerde plastic verpakkingen. In de eerste serie gingen we onder andere langs bij 3 partijen die ons de afgelopen jaren scherp hebben gehouden op het gebied van duurzaamheid.

Ziggo Dome

De Ziggo Dome is één van de meest iconische locaties van Amsterdam. We zijn er natuurlijk trots op dat wij hier al jaren EARTH Water mogen schenken. Zij zijn echter ook één van de partijen geweest waar mee we constant in gesprek zijn gegaan op het gebied van duurzaamheid. Henk en Patrick gingen langs bij Danny Dammam, directeur van de enorme event locatie.

Het Ambassade Hotel

Één van de meest toonaangevende hotels van Amsterdam, het Ambassade Hotel aan de Herengracht. Henk ging langs bij Lucas Schopman, die na zijn dienstverband bij EARTH Concepts aan de slag is gegaan als managing director van het hotel.

Kees Klomp / Thrive Institute

Bevlogen over de betekeniseconomie, passie voor betekenisvolle vraagstukken en zo ook het samen realiseren van betekenis van mensen en organisaties. Kees Klomp is iemand tegen wie we al jaren opkijken en met wie we vaak interessante discussies hebben gevoerd over onze impact op de wereld. We gingen bij hem langs op zijn kantoor in Rotterdam.


deel op facebook deel op twitter deel op linkedin