30 jan Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag

De grootste conferentie en showcase op het gebied van popmuziek staat weer voor de deur. Van 17 t/m 20 januari staan alle pleinen, kroegen en evenementenlocaties volgeprogrammeerd met de sterren van nu en de sterren van de toekomst. 

EARTH Water is sinds 4 jaar partner van het festival en naast dat alle artiesten EARTH Water drinken in het artiesten dorp hebben we ook dit jaar weer het initiatief genomen voor het artiestendiner voorafgaand aan Noorderslag. In de vooravond zijn alle bands, artiesten en managements uitgenodigd voor een enorm diner. We kunnen met zekerheid zeggen dat er nooit eerder zoveel nationale en internationale helden in 1 zaal hebben zitten eten als dit jaar. 

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

14 dec Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag

Van 13 t/m 16 januari is het weer tijd voor de grootste popmuziek conferentie van Europa in Groningen. Vorig jaar zijn wij geïnspireerd geraakt door de samenwerkingen die wij hebben met verschillende artiesten twee nieuwe tradities gesetart: de Noorderslag groepsfoto en het Noorderslag artiesten diner. Op de groepsfoto stonden alle Nederlandse topartiesten van de nieuwe lichting zoals Typhoon en Jett Rebel en tijdens het eten schoven alle acts die op Noorderslag speelden gezellig aan. Een prachtig gezicht, alle talenten uit de Nederlandse pop industrie verdeeld over 5 lange tafels! 

Ook dit jaar zijn wij weer uitgebreid aanwezig op één van de mooiste evenementen van het jaar en daar zijn wij natuurlijk behoorlijk trots op. Alle artiesten drinken EARTH Water, zowel backstage en onstage! We hopen tijdens en na het evenement weer een hoop nieuwe artiesten toe te mogen voegen aan onze ambassadeurs!
 
Voor meer info check de ESNS website!

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin