16 aug Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Over ruim een maand reizen we weer af naar Rotterdam. De Maasstad is culinair gezien ook steeds meer de place to be en dat is ook te merken aan de ontwikkeling van Gastvrij Rotterdam. Van 17 t/m 19 september wordt de Ahoy weer omgetoverd tot een prachtig culinair festijn waar zowel de food als non-food bedrijven goed vertegenwoordigd zijn.

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig met EARTH Water en EARTH Coffee, we zijn te vinden bij stand nummer 5.007. Ook gaan we weer een gezamenlijke donatie aan ons waterproject in Kameroen doen.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

25 aug Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Van maandag 18 t/m woensdag 20 september vindt de 5e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Ahoy. Wij zijn uiteraard dit jaar ook weer aanwezig op de beurs met een stand. Tevens heeft Gastvrij een EARTH Water flesje in hun eigen ontwerp voor alle bezoekers!  

Net als voorgaande jaren maken Gastvrij en EARTH de donatie van de vakbeurs bekend tijdens de borrel op dinsdagavond. Het bedrag komt ten goede aan onze projecten in Kameroen in samenwerking met LiveBuild. 

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

22 sep Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Ook dit jaar hebben we weer met plezier samengewerkt met het team van Gastvrij Rotterdam. De eerste netwerkborrel in Ahoy is daar een goede voorbeeld van en zeker voor herhaling vatbaar.

Als klap op de vuurpijl kregen we ook nogeens een mooie cheque overhandigd. In het bijzijn van Koen van Bremen van Live Build, onze partner in Kameroen, DJ Roog (EARTH Ambassadeur) mochten wij weer €1.000,- bijschrijven voor ‘onswaterleidingbedrijf' in Kameroen.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

31 aug Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Ook dit jaar zijn wij aanwezig op Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. De beurs heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Van 19 t/m 21 september 2016 vindt de vierde editie plaats in Rotterdam Ahoy. Mocht je aanwezig zijn op de beurs dan nodigen we je van harte uit bij stand 721 voor EARTH water en EARTH Coffee. 

Net als vorig jaar is er het initiatief genomen om samen een Water & Wine netwerkborrel te organiseren, op maandag 19 september vanaf 17:00 uur in het Floyd restaurant. Een avond welke gevuld met top DJ's, onbeperkt Water en Wijn en een mooi gezelschap van collega's en standhouders. Deze borrel is alleen toegankelijk op uitnodiging van één van de partners, mocht je aanwezig willen zijn, stuur dan even een mail naar gastvrij@earthwater.nl

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

19 aug Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze professionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. De derde editie vindt plaats van 21 t/m 23 september 2015 in Ahoy Rotterdam.

Wij mogen van de organisatie een aantal relatiekaarten weggeven. Mail je naam en de naam van je gast voor 5 september naar gastvrij@earthwater.nl voor een kaartje. Als wij meer reacties dan kaarten hebben gaan wij op 5 september loten.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin