19 jan  Het Champagnediner

Het Champagnediner

Op 1 december vond het jaarlijkse Champagnediner plaats in de Grote Kerk van Naarden. Net als eerdere edities stond de avond deels in teken van LiveBuild. De opbrengsten van het diner (door Alain Caron) en de veiling komen allemaal ten goede aan onze waterprojecten in Kameroen. 

Samen met onze partners Vision Acoustics (licht & geluid) en 'EARTH DJ's' Shermanology en RED87 was het een avond om niet snel te vergeten. De donatie wordt binnenkort bekend gemaakt via onze projectpagina op de website! 

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

11 nov Het Champagnediner

Het Champagnediner

Dineren en Champagne drinken op één van de mooiste locaties van Nederland; dat kan op 27 november in Naarden. Na het succes van vorig jaar opent de Grote Kerk haar deuren voor de volgende editie van het 4 gangen tellende Champagnediner.

Dit jaar is EARTH Water voor het eerst betrokken bij dit unieke evenement. De opbrengst van het diner komt ten goede aan ons waterproject in Kameroen. Daar kan je hieronder meer over lezen.

Wil je hierbij zijn? Dat kan! Voor meer informatie en reserveren kan je contact opnemen met: Arjan Ribbe - Arjan@huntamsterdam.nl - +31 (0) 6 - 46 95 98 95 

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin