Lancering EARTH Water China

Patrick de Nekker CEO/Founder van EARTH Concepts:?“We zijn via een donatie van Tetrapak China en Modern Media (een Chinese Uitgever) in contact gekomen met het werk dat Splash doet. De cheque die we van het PuLi hotel ontvangen is een onderdeel van de totstandkoming van water voor 25 weeshuizen in Gangsu, een van de armste provincies van China”.

“Het is geweldig om te zien  dat men hier in China net zo enthousiast reageert op EARTH Water als in Nederland. We kregen vrijwel meteen ondersteuning van bekende artiesten ondernemers als DJ Dexter, Miss EARTH China, het Nederlands consulaat en bijvoorbeeld de Nederlandse CEO van Dining City, Door de hulp van dergelijke bekende mensen/contacten komt ons doel sneller dichterbij”.

Jan Tibaldi, General Manager van de PuLi Hotel and Spa in Shanghai: “Als hotel en onderdeel van een groot hospitality concern staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Daarom staan we EARTH Water graag bij in het financieren van drinkwaterprojecten in China. Het is een prachtig concept en wij serveren onze gasten dan ook met veel plezier en verantwoordelijkheidsgevoel de producten in onze restaurants”.

 Naast het PuLi Hotel is EARTH Water vanaf nu ook verkrijgbaar op de volgende locaties: de Grand Kempinski Hotel Shanghai, Regal International East Asia Hotel, Shanghai Marriott Hotel Luwan, Renaissance Caohejing Shanghai Hotel, JW Marriott Hotel Tomorrow square, cocktail bar Flask, Hunter Gatherer, Lemon & Olive, El Bodegon, Goga restaurants en in alle  METRO stores in Shanghai.

 

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin