Nieuws

  • 9 jul Wat gebeurt er met de winst?

    Wat gebeurt er met de winst?

    We horen vaak: 'Maar wat doen jullie nu eigenlijk met de winst?'. Een goed voorbeeld is hoe we dit in China doen. We zijn nu al een tijd bezig met het verkopen van water en koffie in China. Het mooie hier van is dat alle winst die behaald wordt uit de verkoop van water in dit land ook direct gebruikt wordt voor projecten in het land.

    plus icon
  • 6 jul Instagram take over

    Instagram take over

    Tijdens de interlandweek nam basketbal speler Worthy de Jong ons Instagram account een paar dagen over. 

    plus icon
  • 4 jul Win een lunch bij Brasserie Ambassade

    Win een lunch bij Brasserie Ambassade

    Mooi nieuws. Brasserie Ambassade is nu, naast ontbijt en diner, ook geopend voor lunch. Ze zijn nu 7 dagen per week open van 12.00 - 15.00 uur.

    Wij onderhouden al jaren warme banden met het prachtige Ambassade Hotel en Brasserie dus we zijn blij dat we samen een mooie prijs weg kunnen geven via onze Facebook pagina.

    Maak kans op een 3-gangen lunch voor 2 personen met een fles EARTH water en een kop EARTH koffie bij Brasserie Ambassade aan de Herengracht in centrum Amsterdam!

    plus icon
  • 2 jul EARTH Chocolate introductie

    EARTH Chocolate introductie

    Ja ja, het is zo ver. De 4 smaken zijn bepaald en de repen zijn klaar. De eerste reacties zijn overweldigend.

    De planning is dat we de repen in september gaan leveren. Mocht je een idee willen hebben wat Chocolade maken (en eten) allemaal te weeg brengt, kijk dan alvast naar dit filmpje van Luc van Choxplore.

    Klik HIER om te kijken.

    plus icon
  • 1 jul Even voorstellen & afscheid

    Even voorstellen & afscheid

    Volgende week start Stijn Verkoelen bij EARTH! Stijn begint per juli als account manager Zuid-Nederland. Hij heeft hiervoor gewerkt bij Coca-Cola en Red Bull. Check HIER zijn LinkedIn pagina.

    Zijn voorganger Mike Rijvers is kort werkzaam bij ons geweest, maar kreeg vlak na het tekenen van zijn contract bij EARTH de aanbieding om te starten met zijn eigen restaurant - El Patio in Breda. Een kans die je natuurlijk niet kan laten lopen en die wij Mike van harte gunnen. 

    plus icon
  • 29 jun Duurzaam karton

    Duurzaam karton

    Duurzaam karton

    De Plastic Soup-discussie is al jaren op gang en ook de laatste tijd komt er weer veel voorbij. Dit is ook een vraagstuk waar wij ons al sinds dag 1 mee bezig houden. Tijdens het schrijven van een stuk over onze Tetra verpakkingen kwamen we veel (leuk) oud materiaal tegen. Zo ook de registratie van ons eerste bezoek aan de fabriek die onze Tetra verpakkingen produceert. Dit alles gepresenteerd door EARTH-vriendin vanaf dag 1: Mirjam. 

    En zeg nu eerlijk; Henk en Patrick zijn toch niets veranderd?

     

    plus icon
  • 26 jun Verantwoorde Roze Koeken

    Verantwoorde Roze Koeken

    Soms kom je via via erg leuke dingen tegen die je gewoon even wilt delen. Een vriend van EARTH is de afgelopen tijd druk bezig geweest met 'plant-based Roze Koeken. Wij hebben al geproefd en waren zeer onder de indruk. Check het HIER zelf zouden wij zeggen. 

    plus icon
  • 24 jun Samenwerking JJ Global

    Samenwerking JJ Global

    En wederom mooi nieuws uit China! Wij zijn onlangs de samenwerking aangegaan met JJ Global, een bedrijf dat zich o.a. bezig houdt met de verkopen van oesters, sappen, bieren en Spaanse hammen voor het hogere hospitality segment in China en Hong Kong.

    plus icon
  • 22 jun Wereld vluchtelingendag

    Wereld vluchtelingendag

    Afgelopen woensdag 20 juni was het Wereld Vluchtelingen dag, altijd een goed moment om terug te kijken op projecten die wij hebben gesupport waarin we vluchtelingen hebben geholpen. Het is ondertussen alweer 10 jaar geleden dat we onze eerste donatie hebben gedaan aan vluchtelingen.

    plus icon
  • 20 jun De World Barista Championship

    De World Barista Championship

    Op woensdag 20 juni zijn de World Barista Championships van start gegaan in de RAI Amsterdam. Voor dit evenement zijn er van over de hele wereld 55 barista’s bij elkaar gekomen om te strijden voor de eerste plek.

    plus icon