Vacature Account Manager Horeca regio Zuid

EARTH Concepts is een jonge, sterk groeiende, gedreven Social Enterprise, die streeft naar een leidende rol in het premium segment van mineraalwater, biologische koffie, thee en sinds kort ook chocola. We onderscheiden ons niet alleen door onze snelle en informele manier van werken, maar ook door onze maatschappelijke rol. Door 100% van onze netto winst aan waterprojecten te doneren, dragen wij bij aan de oplossing van de wereldwijde waterproblematiek. Sinds onze oprichting hebben we ruim 1,2 miljoen euro weten te doneren. Tevens nemen wij onze verantwoordelijkheid bij het produceren van onze producten. Zo veel mogelijk gerecycled materiaal of het feit dat de cacao boeren centraal staan bij de productie van onze chocola.

Functieomschrijving

Wij zoeken per direct een ACCOUNT MANAGER HORECA voor de regio Brabant, Limburg (& Zeeland). Je woont in deze regio en bent daar verantwoordelijk voor het uitbouwen van de EARTH producten in het Horeca - & OOH-kanaal. Hierbij werk je samen met onze 3 overige Account Managers Horeca en rapporteer je direct aan de Country Manager Nederland.

Je hebt een uitgesproken “salesdrive” en je bent als “ondernemer” actief op zoek naar nieuwe relaties. Je onderhoudt daarnaast het contact met bestaande relaties met als doel het assortiment van EARTH uit te bouwen en ons verhaal verder te vertellen. Je bent tevens verantwoordelijk voor goede contacten met de Horeca-groothandelaren in je regio en maakt met hen afspraken over de marktbewerking van EARTH Water.

Je activeert de verkoop in de Horeca door creatief de behoeftes van de ondernemers in te vullen en een gerichte inzet van point-of-sale materialen om het EARTH-portfolio optimaal te promoten en te presenteren. De relatie die je opbouwt, vertaalt zich terug in een omzetstijging bij bestaande en nieuwe relaties. Tevens ben je betrokken bij het organiseren van (EARTH-) evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse netwerkborrel Water & Wine tijden ADE.

Minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële functie én een sterk netwerk binnen de horeca in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland is een pré.

EARTH Concepts kan jouw toekomstige werkgever zijn!

Wij bieden, naast het werken voor een mooi concept, een dynamische werkomgeving, met hoop plezier en humor, veel zelfstandigheid, veel relevante ondersteuning en de vrijheid om jezelf te ontplooien. Daarbij bieden we een salaris dat past bij je ervaring en de inhoud van de functie, waarbij goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend zijn.   

Reageren op deze vacature kan door een mail te sturen met een motivatie waarom jij bij EARTH Concepts wilt werken en uiteraard je cv naar vacatures@earthwater.nl o.v.v. sollicitatie Account Manager Horeca. Reageren kan uiterlijk tot 16 november 2018.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin