Valentijns actie

Voor een aantal van onze relaties begon Valentijnsdag met een lekkere verrassing. Namens de EARTH familie hebben wij tientallen EARTH Chocolat Valentijns pakketjes verzonden. De gelukkige ontvangers waren de eersten die mochten proeven van ons nieuwste product. We zijn de afgelopen periode namelijk bezig geweest met het samenstellen van onze eigen smaak; pure chocolade (56 % cacao) met een vleugje EARTH Coffee. 

De HEART takeover was ook meteen ter introductie van ons nieuwe concept EARTH Chocolat. Rechtstreeks uit Kameroen hebben we samen met lokale boeren mooie bonen ontwikkeld en met ChocolateExplorers een eerste ‘draught’ chocolade gemaakt.

De bonen komen uit het gebied waar we samen met Live Build ook al 5 dorpen van water hebben voorzien. Wij gaan nu met dezelfde gemeenschap ons ook toe leggen op de productie van verantwoorde, duurzame en biologische cacaobonen.

Wil je meer informatie ontvangen over EARTH Chocolat of bestellen? Stuur ons dan even een mailtje naar chocolade@earthwater.nl

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin