Water & Wine 2020


Dit jaar helaas geen dansende massa tijdens Water & Wine. Maar we vinden eigenlijk wel dat we deze traditie voort moeten zetten, en dat gaan we doen binnen de regels die er momenteel zijn. De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan een heel mooi alternatief voor alweer de 7e editie van Water & Wine.
Op vrijdag 30 oktober maken wij ons 'debuut' in het NHC Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam. Samen met de Chef hebben wij een prachtig 3-gangen menu samengesteld, vergezeld door wijnen uit de premium collectie van Montes. Zoals jullie van ons gewend zijn geldt er hier wederom de hele avond een Free Float (onbeperkt aanbod) van Water & Wine. Dit allen voor slechts €60 per couvert. Als kers op de taart hebben wij ook nog kamers in het hotel kunnen regelen voor slechts €149,- inclusief een fles Champagne!

Tijdens deze avond, in de prachtige Wintertuin van het hotel, kan er gekozen worden uit 2 shifts. De eerste shift begint om 17.15u en de tweede shift begint om 20.00u. We hebben onder andere Michel de Hey, Roog, Irwan en een aantal special guests kunnen strikken voor de muzikale omlijsting.

Omdat we natuurlijk een héél beperkte capaciteit hebben i.v.m. de huidige regelgeving, werken wij met een loting onder iedereen die zich aanmeldt voor deze avond. Aanmelden kan t/m donderdag 8 oktober, en we laten iedereen uiterlijk 9 oktober weten of hij/zij wel of niet ingeloot is! Mochten de regels wederom veranderen en er geen Water & Wine plaats te kunnen vinden, krijgt iedereen natuurlijk zijn/haar volledige bedrag terug gestort!

Klik HIER om je aan te melden. Vergeet niet je aanmelding te bevestigen na het invullen.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin