Home slide 1 1550x650
Home slide 2
Home slide 3
Home slide 4
you never drink alone

Earth concepts

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je onze producten, zoals EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea wilt drinken. 100% van de nettowinst die we namelijk realiseren met de verkoop van deze producten, dragen we af om waterprojecten te financieren. We investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus een van onze producten en help mee om schoon drinkwater te creëren.

EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, reeds per September een bedrag van ruim €645.878 kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd.

plus icon

Earth rider actie

Meer dan 100 artiesten wijzen de zalen, festivals en party-organisatoren  op het feit dat ze op een eenvoudige manier kunnen bijdragen aan de oplossing voor het wereldwijde waterprobleem. Dit doen zij eenvoudig weg door EARTH Water in hun hospitaltiy rider (wensenlijst) op te nemen. EARTH Water staat 100% van de nettowinst af aan waterprojecten in Azië en Afrika en op deze manier wordt dit bericht door de artiesten gedeeld.

plus icon

Earth nieuws

 • 21 okt
  Nieuw personeel: Lars Kwekkeboom
  Nieuw personeel: Lars Kwekkeboom plus icon
 • 20 okt
  Opleiding voor loodgieters in Malawi
  Opleiding voor loodgieters in Malawi plus icon
 • 18 okt
  Eerste editie Water&Wine; een groot succes
  Eerste editie Water&Wine; een groot succes plus icon
 • 7 okt
  STEM op EARTH Water en EARTH Coffee voor ‘Beste Product van het Jaar!
  STEM op EARTH Water en EARTH Coffee voor ‘Beste Product van het Jaar! plus icon