9 jan China update

China update

We zijn net terug van wederom een succesvolle week in China. Het hoogtepunt was de donatie van €64.500 die we gezamenlijk met onze mediapartner LOHAS Magazine konden doen aan SPLASH. Met dat geld kan SPLASH onderhoud doen aan de watersystemen in 50 weeshuizen die we in een eerder stadium al hebben gerealiseerd. De impact die we daar mee maken toont het FILMPJE dat we tijdens een eerder bezoek hebben opgenomen.

Daarnaast zijn we hard bezig om de watermarkt in China te veranderen. Grote woorden weliswaar, maar in de loop van dit jaar gaat zeker duidelijk worden wat we hiermee bedoelen. Spannend he?!

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

31 okt China update

China update

Onze Patrick schitterde afgelopen vrijdag in afwezigheid tijdens Water & Wine. Maar uiteraard niet voor niets; Patrick zit momenteel namelijk in China om ons werk daar nog verder uit te breiden. Afgelopen week presenteerde Patrick een cheque van €38.000 tijdens een evenement van onze mediapartner Lohas. Dit geld komt ten goede aan de projecten van Splash, in dit geval de aanleg van watervoorzieningen in weeshuizen in China. 

De vraag van de week is, wie herkent er het meeste Chinese beroemdheden op deze foto? Samen zijn ze in ieder geval goed voor zo'n 300 miljoen volgers op Social Media. 

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

23 feb China update

China update

We zijn nu bijna een jaar bezig in China en we vallen van hoogtepunt in hoogtepunt. Zo zijn we toentertijd alleen begonnen in Shanghai en hebben we nu ook uitgebreid naar steden als Beijing, Ningbo en Shenzen!

We kunnen wel zeggen dat we het Chinese nieuwjaar goed zijn begonnen met het indrukwekkende Langham Hotel & Resort (zie foto) als nieuwe klant. Ook hebben wij deze week de staf training aan het personeel van Crowne Plaza Shengzen afgerond en zijn zij helemaal klaar om EARTH Water aan hun gasten te serveren.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin