Win: 2x Afternoon Brunch

Afgelopen jaren zag je een duidelijke opmars van trendy brunch evenementen op zondagmiddag in wereldsteden als New York, Hongkong, Londen en Parijs. En nu krijgt ook Tilburg een eigen brunch evenement. Op 20 maart 2016 gaat de eerste editie van The Afternoon plaatsvinden op een unieke locatie in Tilburg centrum, de Polygonale loods.

The Afternoon wordt een mix van culinaire gerechten van regionale topchefs als Pascal Ariens (Restaurant By Pascal, Oosterhout), Nik Tonglet (De Houtloods, Tilburg), Dennis Schalken (Restaurant HUGO Waalwijk), Steffan Oerlemans (Cookaholics, Tilburg) en Eveline Wu (MOOD Eindhoven).

De kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar via www.theafternoon.nl. Een kaart gaat 80 euro kosten. Hiervoor krijgen de gasten 5 gerechten van de verschillende topchefs, een welkomstcocktail, een verrassend dessert, optredens van de verschillende dj’s en de gehele middag uniek entertainment in een prachtig gedecoreerde locatie. Omdat wij hier uitgebreid aanwezig zijn vanuit EARTH Water hebben we kunnen regelen dat we 2 kaarten voor dit prachtige evenement weg kunnen geven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een mail te sturen naar winnen@earthwater.nl!

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin