Corona Cup: Winter Wonder Experience

De Corona Cup is een initiatief van EARTH Concepts en the Cityguys, om in deze lastige tijden positieve berichten de wereld in te brengen. De nominaties voor de Cup lopen zolang de crisis voortduurt. Na alle mooie inzendingen tot nu toe hebben we besloten dat iedereen een winnaar is, daarom lichten we de komende tijd de leukste initiatieven uit via deze korte interviewtjes. Dus heb jij een prachtig, inspirerend, vrolijkmakende persoon, bedrijf of concept die in het zonnetje gezet verdient te worden? Nomineer deze dan HIER!

De Winter Wonder Experience is een concept dat het licht gaat zien in december. Er wordt een unieke drive-thru in volledige wintersfeer gecreeerd. En niet zomaar een drive-thru, het terrein en de pitstraat van de TT in Assen wordt volledig omgetoverd tot een unieke tour langs een apres-ski bar, winters dorp en je beleeft zelfs een ski afdaling.

Het Winter Wonder concept is weliswaar nog niet gaande. Maar ik wil deze mannen en hun team nomineren omdat ze wederom de handschoen oppakken en na de zoveelste maatregel kijken wat er wél kan. En dan ook nog eens op zo'n unieke locatie als het TT van Assen. Ik ben er tegen die tijd zeker bij en dit team verdient het om in het zonnetje gezet te worden!

Wat was je eerste reactie na de eerste strenge maatregelen?

Ok, even afwachten en kijken hoelang het duurt. Misschien valt het wel mee en kunnen we straks weer door met de lopende events. (In maart was dat in ieder geval zo)

Wat was jullie hoogtepunt van de zomer? En wat was jullie dieptepunt?

Het hoogtepunt was het kunnen doorgaan van Zomerstad in Groningen, hetzij in aangepaste vorm en met een hoop voorwerk qua vergunning etc., maar het kon doorgaan! Het dieptepunt was het wegvallen van heel veel evenementen, het bijschaven van live events naar online, en steeds weer tegen een muur aanlopen dat het dan toch niet door kon gaan. De eerste signalen dat de besmettingen weer aan het oplopen waren was uiteraard ook een dieptepunt.

Hoe blijven jullie zelf positief en hoe houden jullie de mensen om je heen positief?

Door creatief te blijven denken, de 'extra' tijd te gebruiken om na te denken over nieuwe ideeën, en contact blijven houden met opdrachtgevers en collega's. De mensen om ons heen door alles te blijven aanvliegen met humor, veel contact te houden en te proberen dingen te relativeren.

Wat kunnen we van jullie verwachten de komende periode

Een supermooie experience op het TT circuit, wat leuke online events en een andere nieuwe invulling van de Winterprogrammering in Groningen!

Is er nog iets dat jullie kwijt willen?

Kom allemaal naar de Experience :) En we zijn blij dat iemand de moeite heeft genomen ons te nomineren! We doen dit met 7 bedrijven samen. allemaal uit de evenementenbranche en allemaal met frisse zin en eindeloos enthousiasme!

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin