10 feb Even voorstellen...

Even voorstellen...

Dit is de ‘vangst’ van de afgelopen maand (v.l.n.r.):

Ben Morrow (Coffee Consultant) & Esther Maasdam (Coffee Connoisseur)
Ben Morrow is twee jaar achter elkaar uitgeroepen tot Coffee Master, in 2015 in New York en afgelopen jaar in Londen. Esther Maasdam is de Nederlands Latte Art Kampioen 2011 tot 2014 en daarnaast ook nog barista, trainer en adviseur. Het is mooi om te zien dat koffie experts ook voor EARTH Water gaan.

Florian Stallinga - manager Pikoteo Taberna (Amsterdam)
Florian is een ervaren bartender en is uitgeroepen tot Bartender of the Year in 2010 door Entree magazine. Daarnaast is hij de manager van het moderne tapas bar/restaurant Pikoteo Taberna met een ‘shared-dining filosofie'.

Martijn Hendriks - onze nieuwe accountmanager
En als laatste onze nieuwste aanwinst! Als vertegenwoordiger van Red Bull en Jacobs Douwe Egberts heeft Martijn veel ervaring op kunnen doen waarmee hij nu ons team komt versterken. Hij neemt het stokje van Randy over in Noord en Oost Nederland. Kennismaken met Martijn? Stuur hem een mailtje voor een afspraak.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

31 aug Even voorstellen!

Even voorstellen!

Per 1 september hebben wij ons team uitgebreid met Mayke Koks en Idelette Rocha. Mayke gaat de komende 5 maanden onze marketingafdeling ondersteunen en kennis opdoen binnen het bedrijfsleven als stagiaire. Idelette is onze nieuwe accountmanager voor de regio Zuid-Holland en Utrecht. De komende periode staat in het teken van het leren kennen van de huidige klanten, dus vindt u het leuk om binnenkort kennis te maken of af te spreken met Idelette, stuur haar dan een e-mail via idelette@earth-concepts.nl!

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin