7 jan Horecava & Wine Professional

Horecava & Wine Professional

Voor het geval je hem gemist hebt. Van 7 t/m 10 januari staan wij van EARTH samen met Mocca d'Or op de Horecava in de RAI en van 7 t/m 9 januari zijn wij te vinden op de aangrenzende Wine Professional. Op de Horecava vind je ons in hal 12 bij standnummer 17. Op de Wine Professional staan wij op standnummer 220! Kom langs om bij te kletsen, ons heerlijke water te proeven of een bakje EARTH Coffee in combinatie met EARTH Choc te scoren. 
 

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

30 jan Horecava & Wine professional

Horecava & Wine professional

De stofwolken bij de RAI zijn weer opgetrokken en we kunnen terugkijken op een aantal hele mooie beursdagen op de Horecava en Wineprofessional. Één van de hoogtepunten was het gezellige samenzijn met een deel van onze partners en relaties tijdens Water&Wine in Café Restaurant RAI. Via deze weg willen we iedereen bedanken die dit mede mogelijk heeft gemaakt en aanwezig is geweest. Volgend jaar weer! 

Voor iedereen die langs is gekomen; wij zijn een nieuwe app van Chatback aan het testen waarbij je onze borrel kunt beoordelen en in contact kan komen met de verschillende leveranciers/partners. We zouden het erg waarderen als je even een minuutje neemt om dit in te vullen! Klik HIER.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

7 jan Horecava & Wine Professional

Horecava & Wine Professional

Van maandag 11 t/m donderdag 14 Januari staat de RAI Amsterdam wederom in het teken van de Horecava en The Wine Professional. Wij zijn hier met EARTH Water, Tea en Coffee uiteraard weer aanwezig. Mocht je op de Horecava zijn kun je ons vinden op standnummer 11.428. Op the Wine Professional zijn wij te vinden op standnummer 134. Mocht je op laatstgenoemde langs willen komen, wij hebben nog een beperkt aantal kaarten voor onze relaties. Dus als je langs wilt komen, neem dan even contact op met michaelkoers@earthwater.nl!

Op woensdagavond is er tevens een borrel bij strandtent de Zuidpool waar we vanuit EARTH nauw bij betrokken zijn. Zo treden EARTH Water ambassadeurs Lucien Foort, Men&Cherry én ROOG op tijdens dit jaarlijkse feest. Ook hier hebben wij een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar. Mocht je op woensdag op de Horecava óf Wine Professional zijn kan je een kaartje op komen halen bij onze stands. Reserveren van deze kaarten kan tevens via michaelkoers@earthwater.nl!

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin