31 okt Water & Wine

Water & Wine

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de jaarlijkse editie van Water & Wine in de prachtige marmeren hal van het KIT Royal Tropical Institute. Samen met onze DJ ambassadeurs, Water & Wine partners en alle gasten was het weer een avond om niet snel te vergeten. Van 18.00 tot 01.00u werd er heerlijk geborreld, gedanst en genetwerkt. Ondertussen staan de foto's online op onze Facebook pagina! 

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

24 sep Water & Wine

Water & Wine

Na het succes van vorig jaar zijn wij blij om aan te kondigen dat de tweede editie van Water & Wine wederom plaats gaat vinden tijdens ADE, en wel op vrijdag 16 oktober. Tussen 17.00 - 00.00 opent de Koepelkerk van het Renaissance hotel haar deuren voor dit unieke concept.

Samen met alle artiesten die EARTH Water in hun rider (wensenlijst voor een optreden) hebben staan zorgen wij voor een nu al legendarische avond. Met een line up bestaande uit o.a. Kraak & Smaak, Roog, Michel de Hey, Girls Love DJ's, Eelke Kleijn, Mason, DJ Dexter, DJ Pierre, Robert Feelgood, Tom Boye, Red87, Ninon Lijong, Jennifer Cooke, MC Marboo aangevuld met enkele special guests zit het muzikaal wel goed.

Tijdens Water & Wine regelen wij de gehele avond onbeperkt EARTH Water en Barefoot Wijn. Samen met onze partners gaan we er een mooie avond van maken. Wil je hier bij aanwezig zijn? Wij geven 5x2 kaarten aan de lezer van onze nieuwsbrief weg. Stuur een mail naar winnen@earthwater.nl om kans te maken!

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin