Sri Lanka Home of Hope

Sri Lanka Home of Hope

Donatie: € 38.100

Door de samenwerking met De Parade en Denios hebben wij verschillende donaties kunnen doen aan Home of Hope in Sri Lanka. Home of Hope is een huis voor weeskinderen uit oorlogsgebied. Inmiddels bieden zij een thuis aan meer dan 100 kinderen.

Met een bedrag van €16.950 hebben wij de aanschaf van watertoiletten en douches in een medische kliniek in Sri Lanka kunnen financieren. Deze kliniek is een onderdeel van Home of Hope.

Wij hebben in 2013 nogmaals €8.000 aan Home of Hope kunnen doneren middels de partnership met Denios en met Seats to Meet Utrecht. Dit bedrag wordt besteed aan de bouw van de baby-afdeling.
Door de samenwerking met Denios, waren wij in staat om in 2014 nogmaals €3.150 te doneren.

Dit brengt ons op een totaalbedrag van €28.100 + €5.000 + €5.000 = €38.100 wat wij hebben gedoneerd met de 3 verschillende projecten voor Home Of Hope. (Zie overzicht projecten)

Klik hier voor foto's van Home of Hope

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin

Sri Lanka Home of Hope

Sri Lanka Home of Hope

Donatie: € 5.000

Het ‘Home of Hope’ weeshuis in Sri Lanka biedt huisvesting aan 100 kinderen die uit oorlogsgebied komen. Door dit project kunnen de 100 kinderen veilig naar school inclusief studiemateriaal en uniform.

Om de kans te vergroten op een succesvolle toekomst voor de kinderen is school belangrijk. Om naar school te mogen, moeten kinderen verplicht schooluniformen en schoenen dragen. Daarnaast zijn schoolboeken en transport nodig. Deze elementen hebben we financieel ondersteund. 

Lees meer over dit project.

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin