Nieuws

  • 10 feb W Hotel Shanghai x EARTH Water

    W Hotel Shanghai x EARTH Water

    Op 12 februari is het weer Chinees Nieuwjaar, en om dat te vieren hebben wij ook dit jaar een private label voor W Hotel Shanghai ontwikkeld. Dit jaar prijkt een prachtig label voor het Jaar van de Os op de glazen flessen in het hotel.

    plus icon
  • 10 feb In gesprek met.. [interview]

    In gesprek met.. [interview]

    In aanloop naar het Chinees Nieuwjaar spraken wij uitgebreid met één van onze belangrijkste relaties in China: Dominique Collin van W Hotel Shanghai. EARTH Water is het ‘house pouring water’ sinds de opening van het hotel in 2017. Sindsdien werken we samen aan meerdere duurzaamheidsprojecten en het jaarlijkse personalization project waarbij er een custom label voor het Chinese Nieuwjaar ontworpen wordt.

    plus icon
  • 24 nov Water op Wielen

    Water op Wielen

    De toffe initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond. Een van de meest opvallende is de Winkel op Wielen, een shopping experience waarbij de winkel naar je toe komt. In de schappen en koeling vind je een aanbod van unieke food en lifestyle producten; van ambachtelijke broodjes, zoetigheden en healthy treats tot de nieuwste (kook)boeken, beauty procuten en handgemaakte sieraden. Alle producten in de WOW-bus hebben een bijzonder verhaal, een bijzondere verpakking, of komen uit de regio (Amsterdam e.o.). Daarom kan EARTH hier natuurlijk niet ontbreken.

    plus icon
  • 24 nov Sint op je Beeldscherm

    Sint op je Beeldscherm

    Afgelopen maand hebben Henk & Patrick een nieuw concept gelanceerd. Samen met een aantal andere ondernemers zijn zij begonnen met Sint op je Beeldscherm (luister BNR fragment of check het Parool), dé manier om corona-proof Sinterklaas te vieren voor zowel particulieren als bedrijven. Het is mogelijk om Zoom meetings/conference calls te plannen, videoboodschappen in te laten spreken of relatie geschenken zoals Brievenbusbanket en flessen wijn te laten versturen. Ook wordt dit alles aan voor doven en slechthorenden aangeboden.

    plus icon
  • 23 nov Corona Cup: Mara Grimm

    Corona Cup: Mara Grimm

    Onbeperkt lekker eten - voor een beperkt buget; dat was het motto van het concept dat Mara Grimm aan het begin van de Corona crisis lanceerde. Mara Grimm is culinair journalist. Ze schrijft elke week een column over de laatste food trends in Het Parool. Ook maakt ze graag boeken. Ze is de vaste auteur van de kookboeken van topkok Sergio Herman met wie ze al jaren nauw samenwerkt. Samen hebben ze inmiddels zeven boeken gemaakt waaronder Just Cook It, Sobremesa en Desire.

    plus icon
  • 4 nov Corona Cup: Winter Wonder Experience

    Corona Cup: Winter Wonder Experience

    De Winter Wonder Experience is een concept dat het licht gaat zien in december. Er wordt een unieke drive-thru in volledige wintersfeer gecreeerd. En niet zomaar een drive-thru, het terrein en de pitstraat van de TT in Assen wordt volledig omgetoverd tot een unieke tour langs een apres-ski bar, winters dorp en je beleeft zelfs een ski afdaling.

    plus icon
  • 3 nov Corona Cup: The Food Line Up

    Corona Cup: The Food Line Up

    The Food Line-up is een creatief en baanbrekend cateringbureau die jaarlijks duizenden mensen beter eten laat ontdekken op evenementen. Het bedrijf staat er om bekend dat ze altijd werken vanuit hun netwerk dat bestaat uit 150 zelfstandige chefs en foodfanaten in plaats van met een vaste staff. Dit gaat van pizzamakers die de kunst hebben geleerd in Napels tot jong talent uit Michelinster-keukens.

    plus icon
  • 3 nov Corona Cup: Dennis van den Berg / JACK

    Corona Cup: Dennis van den Berg / JACK

    Dennis van den Berg is een Rotterdamse ondernemer met als laatste project JACK Rotterdam. Een restaurant en bar die het meest in de buurt komt van het Hard Rock concept, maar dan van de Dance. Zijn zaak hangt vol met dance memorabilia. Denk aan gesigneerde LP's, een muur met handtekeningen, tientallen unieke foto's, een toilet die is omgebouwd tot disco en nog heel veel meer. Combineer dit met heerlijk eten en iedere avond is een top avond.

    plus icon
  • 26 okt Corona Cup: Joris Bijdendijk / Restaurant RIJKS

    Corona Cup: Joris Bijdendijk / Restaurant RIJKS

    Één van de meest genoemde initiatieven voor de Corona Cup is sterren restaurant RIJKS, het restaurant dat 6 jaar geleden de deuren opende in het Rijksmuseum in Amsterdam. 

    Executive chef, Joris Bijdendijk, introduceert in 2016 samen met keuken Chefs Ivan Beusink en Yascha Oosterberg de ‘keuken van de Lage Landen’, die gekenmerkt wordt door het Hollandse product in al zijn eenvoud. Ook wel ‘Low Food’ genoemd. Met zijn jonge team laat hij zich inspireren door ingrediënten van Nederlandse bodem. Vaak maakt hij gebruik van de vele internationale smaken die de Nederlandse keuken door de eeuwen heen hebben beïnvloed.

    plus icon
  • 26 okt Corona Cup: Lucas Schopman / Ambassade Hotel & Haas en Popi

    Corona Cup: Lucas Schopman / Ambassade Hotel & Haas en Popi

    Lucas Schopman, Amsterdammer in hart en nieren, is Managing Director van het Ambassade Hotel, heeft een eigen koffiemerk, en heeft afgelopen zomer de horeca bij strandtent Haas&Popi op IJburg gerund. Deze energieke en positieve ondernemer is één van de meest genomineerde personen voor de Corona Cup. Lees snel verder wat hem de de afgelopen tijd bezig heeft gehouden, en de komende tijd bezig gaat houden!

    plus icon